Igraonica

Prostor igraonice je osmišljen tako da potiče kod djece zabavu i kreativnost, ali i razvoj njihovih sposobnosti. Tako će vaši mališani moći uživati u igrama koje potiču razvoj motoričkih sposobnosti u sigurnom okruženju (penjanje, provlačenje, skakanje, spuštanje niz tobogan...). Posebna pažnja je usmjerena na odabir igračaka i opreme koje stimuliraju maštu, potiču stvaralačke mogućnosti, razvijaju koncentraciju, finu i grubu motoriku (lego kocke, igra trgovine, kutak za uljepšavanje, autići s prometnim znakovima, likovni pribor...).

JUTARNJA IGRAONICA
Program jutarnje igraonice je namijenjen djeci starosti od 1 do 7 godina. Kroz različite vođene aktivnosti nudimo sadržaj koji cilja na razvoj motorike, kognitivni razvoj, te razvoj emocionalnih i socijalnih sposobnosti. Sve aktivnosti temelje se na igri i zabavi. Djeca imaju vrijeme i za slobodnu igru koja potiče razvijanje mašte.
Program jutarnjih igraonica može se pohađati dva, tri ili pet puta tjedno u trajanju od tri sata, 9:00-12:00h. Osim mjesečnog paketa moguće je doći povremeno na jutarnju igraonicu. Potrebno je najaviti dolazak.

Prijava za igraonicuPOPODNEVNA IGRAONICA

Zamišljena je tako da svatko bez najave može doći na igru i ostati koliko mu odgovara. Mlađi od dvije godine obavezno ostaju uz pratnju roditelja. Radno vrijeme popodnevne igraonice je utorkom 17-20h.

Pratite novosti na našim društvenim mrežama jer prigodno otvaramo popodnevnu igraonicu i drugim danima (poligon party, sv. Nikola, doček Nove godine, Valentinovo...).

Facebook

Instagram

De Colores igraonica