Cjenik

Cjenik
Rođendan mali 140
Rođendan srednji 178
Rođendan veliki 210
Dodatni sat rođendana 40
Facepainting 32
Dječji šampanjac 7
Pinjata 30
Drugi slavljenik (osim blizanaca) 30
Jutarnja igraonica 1-3 god. (mjesečni paket) - 2x tjedno 90
Jutarnja igraonica 1-3 god. (mjesečni paket) - 3x tjedno 120
Jutarnja igraonica 1-3 god. (mjesečni paket) - 5x tjedno 150
Jutarnja igraonica 3+ god. (mjesečni paket) - 2x tjedno 70
Jutarnja igraonica 3+ god. (mjesečni paket) - 3x tjedno 90
Jutarnja igraonica 3+ god. (mjesečni paket) - 5x tjedno 120
Popodnevna igraonica 1-3 god. (po satu)* 7
Popodnevna igraonica 3+ god. (po satu) 4
Obiteljska igraonica 1-3 god.** 7
Obiteljska igraonica 3+ god.** 9,5
Najam prostora (1 animator uključen) 115
Polog za rođendan 40
Glazbeno dramska radionica (mjesečno) 23
Radionica Jelene Pervan 10

* Mlađi od 2 godine uz pratnju roditelja.
** Obiteljska ulaznica = cijena je ista bez obzira na broj djece u obitelji

Pravilnik

Potpisom ugovora o kupnji određene usluge smatra se da su korisnici upoznati sa ovim pravilnikom i da su sa istim suglasni, te da će se pridržavati svih navedenih odredbi. Prilikom dogovaranja termina rođendanske proslave potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu od 40€ (301,38HRK). U slučaju otkazivanja termina, akontacija se zadržava.

Prilikom dolaska u igraonicu, nužno je upisati svako dijete na rođendansku listu sa kontakt brojem dostupnog roditelja/staratelja kao i eventualnim bitnim napomenama vezanim za dijete (alergije na hranu, neke druge tegobe djeteta, kronične bolesti, invaliditet…) kako bi animatori mogli adekvatno reagirati u slučaju nužde.

Nije dozvoljeno ulaziti u igraonicu u vanjskoj obući te molimo sve korisnike igraonice da donesu vlastite čarape ili papuče.

Zbog sigurnosti molimo da se ne unose oštri predmeti kojima bi djeca mogla ozlijediti sebe ili druge kao ni vrijedni predmeti koji bi se mogli izgubiti. Za eventualni gubitak ili oštećenja ne odgovaramo.

U slučaju preuzimanja djeteta ranije od dogovorenog termina potrebno je isto najaviti animatorima prilikom dolaska jer se prostor igraonice zbog sigurnosti djece zaključava.

Foto i video materijali snimljeni u igraonici mogu se koristiti u svrhu promocije, u slučaju da pojedini roditelj izjasni suglasnost oko toga i to navede na upisnoj listi prilikom dolaska na proslavu, u za to predviđenu rubriku.

Prostor igraonice zadovoljava sigurnosne kriterije, a glavna briga naših animatora je usmjerena na djecu, njihovu sigurnost i zadovoljstvo.

Roditelji djecu ostavljaju na vlastitu odgovornost. Ne preuzimamo odgovornost za eventualne ozljede nastale nesmotrenom upotrebom opreme/igračaka, kao i one koje si djeca međusobno nanesu.

U slučajevima da dijete svojim neprimjerenim ili agresivnim ponašanjem iznimno uznemirava ili ugrožava drugu djecu te ne poštuje osnovna pravila ponašanja, zadržavamo pravo istog zamoliti da napusti igraonicu te je roditelj na poziv animatora obavezan doći po dijete.